perjantai 18. tammikuuta 2013

To flow with the luminous bodies of giants

Suomessa on erittäin vaikeaa selvitä arjesta ilman tietokonetta, huomasin palattuani tänne toisesta maailmasta seitsemisen vuotta sitten. Ei kun hankkimaan ja opettelemaan, kuten monta muutakin unohtunutta /puuttuvaa taitoa. Ruudulla saattoi näkyä kaikenlaista kiintoisaa, huomasin, sillä koneessa oli cd/dvd-asema, totta kai. Piristyin ensin hankkimaan muutaman tavallisen elokuvan, mutta pian huomasin mitkä mahdollisuudet tarjoutuivat aikuisviihteen käyttöön. Ennenpitkää omistinkin jo dvd-soittimen ja kunnon näytön, kuinkas sattuikaan…...

Vanha ystäväni ja alan harrastaja valisti minua Kampissa sijaitsevasta myymälästä. Poikkesin synagoogan viereen ja totesin valikoiman kohtalaiseksi; ystävällinen nuori myyjä kertoi varsinaisen hot spotin löytyvän Eerikinkadulta. Siispä sinne. Jep, tärppi!

Myymälä - ehkä vieläkin siellä, en ole aikaan käynyt - sijaitsi Annankadun ja Fredan välisellä osuudella, ja oli kätevästi kaksijakoinen: vasemmalla oli hetskupuoli, oikealla gay, kummatkin omassa tilassaan, vain sisäänkäynti (ja takahuone) yhdistivät niitä. Erinomainen ratkaisu, sai rauhassa tonkia laareja samanmielisessä seurassa. Tongittavaa totisesti löytyi, dvdmäärä oli taatusti lähempänä tuhatta. Myyjä, roteva keski-ikäinen partaherra, Kauppias Ite opasti auliisti kiinnostunutta asiakastaan.

Toisin kuin useimmat, en vuokrannut levyjä vaan ostin ne suoraan, eikä silläkään menetelmällä montaa hutia tullut, sen verran auttoivat kannet sekä vanha kokemukseni ihmissuhdekuvalehdistä.  Kuten olen maininnut, olen androfiili. Ikisuosikki Bel Ami et al. ei koskettanut, moiset jätin suosiolla muille. Löysin vanhaa rakasta Colt Studiota pari kappaletta, sitten Raging Stallionin ja sen myöhemmän version TitanMenin ja selvän teki, koukkuun jäin ja kunnolla. Ihmekös tuo: "The company was created to eroticize safer-sex and portray positive gay sexuality, with a wide range of men, set in the panorama of nature" (Bruce Cam). Ohjelmanjulistuksensa toteuttamisessa onnistuttiin ihailtavasti - eikä vain minun mielestäni, studio on yksi suurimmista ja arvostetuimmista alallaan - joten haavin liki kaiken heiltä mitä käsiini sain, jokseenkin pienemmän pornokaupan varastollisen verran.  Rakki oli taas onnessaan, ja tunnettuahan on ettei hurtilla ole ruokahalua säätelevää mekanismia vaan kaikki menee mitä kupista löytyy kunnes on ähky päällä… Wide range of men tarkoitti mahtavaa määrää uusia kaukopalvonnan kohteita: Francois Sagat, Arpad Miklos, Tober Brandt, Damien Crosse, Dean Flynn ynnä muu jengi, kaikki tismalleen sitä mitä pitikin, isoja lihaksikkaita aikuisia miehiä. Parasta kaikessa oli keskinäisestä touhuilustaan henkivä aito mielihyvä, kaverit todella pitivät toisistaan ja antoivat sen näkyä. Kiimaa ei juurikaan näytelty, ihan ehtaa kamaa se oli. Hip hip hurraa!

Yhdysvallat on suuri maa, jonka laaja väestöpohja mahdollistaa hieman harvinaisempienkin makumieltymysten kaupallisesti kannattavan hyödyntämisen. Pantheon Productions - God bless you guys! - on yksi niistä; saittejaan ovat mm Older4Me sekä Daddyhunt, nimet kertonevat kaiken oleellisen. Löysin jalon, liikuttavan ja hienostuneen levynsä Brief Encounters ja olin perinpohjin myyty siltä silmäykseltä. Lisää tätä, kiitos! Kauppa Eerikinkadulla piti jonkunasteista lopetusalea, tarkoitus oli ryhtyä virtauttamaan aineistoa netin kautta tms. No, ostin liki kaiken mitä halusin ja siirryin käyttämään nettikauppoja, olen kas silläkin tapaa vanhanaikainen että haluan pitää konkreettista esinettä kädessäni, pelkkä digivirta ei nyt vain jotenkin minusta ole niin tyydyttävää. Palveluissa löytyi, Pantheonin oma saitti oli aareaitta, ja Titania oli (ja on) aivan riitttävästi kotitarpeisiin: koko valveillaoloaikaani en kas suinkaan vietä aikuisviihteen parissa, vaikka sellaisen kuvan voi hyvin tekstistäni saada. Muistutanpahan vaan, että jo kättelyssä päätin rajata aihepiirin aika tiukasti.

Ah, Pantheon! Nuo ehdat klassikot, Bear Plumbing Inc., Dad's Automotive, Built to Last ynnä kaikki muut iltojeni ilahduttajat, miten kiitollinen teille olenkaan! Studion tunnuslause on: "Real Men, Real Sex", ja se totisesti pitää paikkansa! Lihaksikkaisiin raameihin oli ilmestynyt hyvin kehittynyt vatsanseutu ja ikähaarukkaan kymmenisen vuotta lisää. Mm, hog heaven for me! Ynnä ihan yhtä hyväntuulisia karjuja kuin Titanin miehetkin vielä muun hyvän lisäksi. Jippii!

Muita mainitsemisenarvoisia ovat Hothousen videot, joita keräilin muutaman kappaleen, tyylikkäitä ja hyvin tehtyjä nekin, sekä saksalaiset Wurst Filmin sekä Berlin Starin tuotokset. Wurstilta kannattaa erityisesti mainita Fickfracht, taide-elokuvan puolelle kallistuva näynomainen filmi, joka voisi olla Fassbinderin salaisia tekosia. Uskomaton juttu. Mutta saksalaisilla on oma, oudon asiallinen, miltei kliininen ote asiaan, se ei puhuttele minua samalla tapaa kuin amerikkalainen. No, heidän tyyliinsä olen kasvanut kiinni vuosikymmenten mittaan, myöskin kirjallisuudessa; aika harva brittitekijä saa minussa yhtä syvän kaikupohjan kuin moni amerikkalainen. Outoa, tai sitten ei.

Mutta miksi nuo  ihmissuhdevideot ovat niin läheisiä minulle? Tottakai ne toimivat "aikuisviihteenä", mutta myös aivan muuna, viihdyn niitten parissa tavalla jolla katsellaan valtavirtaelokuvia: ajankuluksi, tuottamaan yleistä hyvää oloa. Komea mieskeho suo minulle myös suurta esteettistä mielihyvää eikä pelkästään eroottista virikettä, ja jo mainitsemaani aitoa lämpöä ja fyysisesti ilmaistua kaveruutta katselen paljon mieluummin kuin sitä ikuista väkivaltaa ja teurastusta joka nykyään muodostaa suuren osan ns. viihteestä. Toimintaelokuvat koen pääosin vastenmielisenä. Paljon mukavampaa nähdä miesten tekevän toisilleen hyvää kuin tappavan toisiaan, minusta ainakin. En ole ainoa joka on hämmentyneenä kysellyt tästä aiheesta; miksi raaka murha on ok näyttää yksityiskohtaisesti, mutta hellä yhdyntä ei? Mikä meitä vaivaa, ja yhteiskuntaamme? Sitä paitsi missä muualla näkisin miesten halaavan ja suutelevan toisiaan? Se on näky joka tuottaa syvää iloa minulle. "Cumshot compilation" -osion lisäksi soisin että dvd:t pitäisivät sisällään myös Kiss compilation:in, sellainen palvelisi minun tarpeitani paljon paremmin ja laajemmin. Ehkäpä vielä joskus senkin saan nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti